Kábelek biztosítása és tárolása
2017. február 16. írta: ToyaHSW

Kábelek biztosítása és tárolása

kabel3.jpg

Egyre több apró eszközt használunk otthonunkban, amelyeket töltenünk kell. Ezekhez a töltőkhöz természetesen vékony vezetékek tartoznak, amelyek nagyon könnyen megtörnek és a vezetékek tárolása sem túl egyszerű feladat.
Ezúttal mind a két problémára megoldást nyújtunk nektek és alig kell hozzá valami. Első, hogy beszerezzünk valamelyik környékbeli háztartási boltból néhány mágnest - ezt majd a tárolásnál használjuk fel.
A második, hogy néhány rossz tollból vegyük ki a rugókat, amit majd a vezeték merevítésére és a rögzítésre használunk majd.

A rugó elejét egy fogó segítségével kicsit kihajtjuk. Ezt követően felrakjuk a kábelre, majd szépen feltekerjük arra mint ha egy menetes anyát tekernénk fel.
Ezt követően a kihajtott részt visszanyomjuk az eredeti állásba és a rugót feltoljuk a kábelen egészen a csatlakozóig.

Ha megpróbáljátok meghajlítani a kábelt, akkor tapasztalhatjátok hogy a rugónak köszönhetően sokkal tartósabb és erősebb lesz az, ami csökkenti az eltörés esélyét.
Már csak a kábelek megfelelő tárolásáról kell gondoskodnunk, amihez az apró mágnesekre lesz szükségünk. A kis mágneseket ragasztópisztollyal rögzítsük fel az asztal szélére. Ezt követően már csak oda kell érintenünk a rugókkal merevített kábeleket és máris sikerült rendeznünk ezt a problémát.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása