Játéktartó kihúzható ágyneműtartóból
2018. március 28. írta: ToyaHSW

Játéktartó kihúzható ágyneműtartóból

272282030852288cd3305bd5614456d5.jpg

Néha egészen olcsón lehet hozzájutni az ágyak alá készült görgős ágyneműtartóhoz. Ha van helyetek a gyerekszobában az ágy alatt és az ágyneműk tárolására is találtatok már megfelelő helyet, akkor egyedi játéktartót is készíthettek egy ilyen bútorból.
Első és legfontosabb a megfelelő méret kiválasztása. Ha ezzel megvagytok, akkor érdemes valamelyik barkácsáruházban egy méretre vágott OSB lapot vágatnotok az ágyneműtartó tetejére.
Ezt követően még néhány zsanérra, egy kevés festékre van szükségünk és máris elkészíthetjük a gyerekünknek a megfelelő játéktartót.

A fiúknak érdemes valami autós témát festenünk az OSB lapra utakkal, házakkal vagy más hasonló dolgokkal, míg a lányoknak akár egy aprócska ház szobáit is rárajzolhatjuk szőnyeggel és más tárgyakkal.
A játékokat ezt követően magába az ágyneműtartóba tudják elrakni a gyerekek, amit a játék befejeztével egyszerűen betolhatnak az ágy alá akár maguk is.
Ezzel remélhetőleg sokatoknál eltűnnek az elszórt LEGO elemek a Matchboxok és más játékoknak szoba padlójáról, amire nagyon könnyű és fájdalmas rálépni.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása