Falióra a férfibarlangba
2018. május 13. írta: ToyaHSW

Falióra a férfibarlangba

67e1def38221cdbdcfe2cdcfbed029a0.jpg

Nagyon sok férfinak van egy olyan sarka, ahol magában lehet vagy a haverokkal nézheti a meccset és nyugodtan sörözhet.
Az ilyen sarok feldobásához lehet ideális választás a most bemutatásra kerülő, otthon is egyszerűen elkészíthető falióra, aminek a különlegességét a számlap adja.

Az elkészítéshez szükség lesz néhány vékony deszkára, egy beépíthető óraszerkezetre és 12 lehetőleg különböző söröskupakra.
Első lépésben a számlapot kell elkészítenünk, amihez a vékony deszkákat használjuk majd fel. Ezeket a hátlapon egyszerűen összefogathatjuk egy fával és néhány szöggel. Ezt követően a formát kell kialakítanunk. Ha akarjuk lehet kört formázó számlapunk, de ha úgy tartja kedvünk akár hagyhatjuk szögletesnek is a számlapot. Igény szerint festhetjük, lazúrozhatjuk vagy lakkozhatjuk is a fát.
Ezt követően az óraszerkezetet kell behelyeznünk a számlap közepébe, amihez egy fúróra lesz szükség.
Innen már csak a számokat kell felhelyeznünk, amit az óralapunkon különböző söröskupakok jeleznek majd. Ezeket ragasztópisztoly segítségével rögzíthetjük a legegyszerűbben, de alkalmazhatunk más megoldást is.

Ha mindennel elkészültünk, akkor már csak fel kell helyeznünk a falra a kész szerkezetet és besöpörhetjük a haverok elismerését.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása