Egyedi tükör házilag 4.
2016. július 12. írta: ToyaHSW

Egyedi tükör házilag 4.

1d3f55bb988774702b1b52eaa3254a6b.jpg

Ismét visszatérünk egy kicsit a tükrökhöz, amelyekkel nagyon egyszerűen feldobhatjuk a (kamasz) gyerekszobát vagy a nappalit, előszobát. Ezúttal ismét egy különleges darabot szeretnék megmutatni nektek, amihez egy használt kör alakú tükörre (vagy egy elfogadható árú újra), egy nagyobb fa lapra és facsipeszekre van szükség, illetve dekopír fűrészre, csiszolópapírra, ragasztóra/ragasztópisztolyra, ízlés szerint festékre/lazúrra).

Első lépésben a fa lapunkból a tükör átmérőjénél 8 cm-el nagyobb kört vágunk ki (például dekopír fűrész segítségével). A kivágott fa lapot gondosan sorjázzuk le.. Tervezzük meg a tükör helyét, illesszük középre, rajzoljuk körbe. Alakítsuk ki az akasztót.
Ezt követően lesz szükségünk a facsipeszekre, amelyeket ragasztó(pisztoly) segítségével körben a száruknál rögzítünk a kör alakú falap szélére (a külső körgyűrűre).
Egy alapozó festést követően a kívánt színre festjük a csipeszeket tartalmazó lapot.

Már csak egy lépés van hátra, a tükröt kell az elkészült keretünkre rögzíteni, amihez szintén ragasztót használunk. Fontos, hogy pontosan dolgozzunk és a tükör a keretünk közepére essen.

Az új tükör keretére családi/baráti/poénos fotókat, üzeneteket, stb... csíptethetünk, ízlésünknek, hangulatunknak megfelelően. 

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása