Készíts tárolót a mennyezetre!
2018. július 22. írta: ToyaHSW

Készíts tárolót a mennyezetre!

1264851819791943493.jpg

Általában a régi holmikat illetően nagyon sokan küzdünk helyhiánnyal. Erre igyekszünk most megoldást kínálni nektek, aminek elkészítéséhez csak néhány fa deszkára és műanyag tárolódobozokra lesz szükség.
Ezek segítségével a legegyszerűbb módon varázsolhattok a garázs vagy a tároló mennyezetére sínes tárolórendszert magatoknak.

A tárolódobozokat érdemes valami nagyobb áruházban beszereznetek, lehetőség szerint tetővel ellátott változatokat. Ezzel megóvjátok a tárolt dolgokat a portól és az egyéb ártalmas hatásoktól.
A dobozoknál minden esetben találhattok felső peremet. Ezt a peremet pontosan mérjétek le. Ezt követően a deszkákból gyártsatok le formájú elemeket. Ezt úgy tudjátok megoldani, hogy két lapjára fordított deszka közé egyet élére állítva becsavaroztok.
Ezt követően az elkészült tartókat rögzítsétek a mennyezethez, olyan távolságra egymástól, hogy a dobozok pereme még éppen beférjen közé. Ha ezzel is elkészültetek, akkor nincs más dolgotok mint a dobozokat megtölteni, megcímkézni, majd a tárolótokba becsúsztatni.
Helytakarékos és egyszerűen használható megoldás, amivel nagyon sok helyet takaríthattok meg.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!