Otthoni dekor fából és kavicsokból
2019. június 23. írta: ToyaHSW

Otthoni dekor fából és kavicsokból

suporte-de-vela-para-parede-passo-a-passo-7.jpg

Ezúttal egy rendkívül egyszerűen elkészíthető otthoni dekoráció elkészítésére biztatlak benneteket, amivel akár a fürdőszobát, akár a nappalit feltudjátok dobni.
Az elkészítéshez nem is lesz szükség semmi különlegesre, hiszen csak dekorkavicsra, ragasztópisztolyra, néhány csavarra és tetszőleges méretű bútorlap darabokra lesz szükség.

Első lépésben ki kell találni, hogy mekkora méretű dekorációs tartót szeretnétek otthonra. Általában mécseseket tárolnak hasonló megoldással, így szerintem nincs szükség az elkészítéshez túlságosan nagy bútorlapokra. Ha sikerült eldöntenetek a méretet, akkor a következő lépésben érdemes összecsavaroznotok a lapokat úgy, hogy L alakba állítjátok őket egymáshoz.
Ezzel lényegében el is készült dekorációs tartónk váza, amit már csak megfelelően kell díszíteni.
Ehhez érdemes dekorkavicsot beszereznetek, amit számtalan színben és formában megvásárolhattok a megfelelő szaküzletekben. Ezekkel az aprócska kövekkel kell beborítani a tartónk hátsó részét, amihez a köveket ragasztópisztoly segítségével rögzíthetjük a fára.

Ha végeztetek a ragasztással, akkor lényegében el is készült tartónk, amire máris rakhattok mécsest. Tetszés szerint akár asztalra, akár a falra felrakhatjátok a tartót, ami garantáltan feldobja majd a lakás hangulatát.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!