Design falióra otthonra
2016. február 18. írta: ToyaHSW

Design falióra otthonra

9b1cc89f8a3d33eabed8551987fb3f60.jpg

Pillanatok alatt nagyon szép faliórát készíthettek otthon, amihez akár minden háztartásban találhattok megfelelő alapanyagokat. Az egész alapját az óraszerkezet adja, amit néhány száz forintért szerezhettek be. Érdemes már ekkor eldönteni, hogy akasztós órát szeretnétek vagy más megoldást választotok, mert a szerkezetek is ennek megfelelően vannak kiakalakítva.
Ezt követően még egy doboz dominóra van szükség, amit szintén 5-600 Ft-os áron szerezhettek be a nektek tetsző színben és pontokkal.

Az általam preferált változat elkészítéséhez még szükségeket lesz egy darab laminált padlóra és egy képkeretre is. A képkeret méretére vágjátok a laminált lapot, amit hátulról apró szögekkel érdemes rögzítenetek a keret széléhez.
Ezt követően a keret átlóinak használatával megkeresitek a középpontot, ahova egy furatot kell fúrnotok. Ide kerül majd az óraszerkezet. Ezt egyszerűen tudjátok rögzíteni egy óraszerkezethez adott csavarral.
Helyezzétek fel a mutatókat és állítsátok be a szerkezetet pozícióba! Már csak a "számok" felhelyezése van hátra, amihez a dominót kell használnotok. Az egyes kockákat ragasztóval rögzíthetitek a számlapra.

Természetesen laminált lapon kívül már megoldást is használhattok, amelyek közül néhányat ízelítőnek megosztok veletek.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása