Kerti játékok 1. rész - Konzervdoboz céllövölde
2016. május 30. írta: ToyaHSW

Kerti játékok 1. rész - Konzervdoboz céllövölde

13336333_10207941954919053_1410610186_n.jpg

Mivel lassan tényleg beköszönt a nyár, itt az ideje a gyerekekre is gondolni a kert témakörben, játékok formájában. Természetesen ezúttal is igyekeztem olyan játékokat válogatni, amelyek egyszerűen, DIY is elkészíthetünk.

Az első játék egy konzervdobozokból álló céllövölde lesz, melyet könnyen a gyerek(ek) ízléséhez (és az aktuális divathoz) igazíthatunk.
Az elkészítéshez néhány üres konzervdobozra, egy faágra, csúzligumira, néhány apróbb plüss figurára és egy kevés festékre lesz szükségünk. 

Az üres konzervdobozokat egyszerűen lefestjük. Használhatunk eltérő színre festett dobozokat, de akár mintákat vagy arcokat is festhetünk a dobozokra. A lényeg, hogy vidámságot kölcsönözzünk a fém edényeknek.
Ezt követően elkészítjük a csúzlit, amihez egy egyszerű faágat és csúzligumit használunk. Ezután már csak ki kell választanunk a megfelelő méretű, súlyú és stílusú plüss figurákat, meg kell építenünk a piramist a konzervdobozokból és kezdődhet a házi bajnokság!

Ideális kerti játék meleg napokra és ráadásként mi is együtt szórakozhatunk a gyerekekkel (megfelelő nagyságú helyiségben esős időben is ideális lehet).

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása