Egyedi tükör házilag 1.
2016. június 17. írta: ToyaHSW

Egyedi tükör házilag 1.

589d17eea17602d8ea79d495cbe3539f.jpg

Biztosan sokan találkoztatok már azzal a helyzettel, amikor egy tükör a lakás átalakítása során feleslegessé válik. Ilyenkor vagy a kukában, vagy pedig egy eldugott sarokban végzi az egykor megbecsült darab.
Persze ennek nem kell így lennie, hiszen egy kis ügyességgel és némi munkával egyedi tükörrel dobhatjátok fel a lakásotokat/szobátokat.
Az elkövetkezendő időszakban több megoldással is megismertetlek majd benneteket a tükrök újrahasznosításával kapcsolatban.

Elsőként (szerintem) egy férfiak és fiatal srácok szívét megdobogtató változatot szeretnék bemutatni nektek.

Ehhez nincs másra szükség mint egy négyzet vagy téglalap alakú tükörre, egy nagyobb fa lapra, pár üres sörös vagy üdítős dobozra, ragasztóra és egy kevés festékre.
Első lépésben a tükör keretét kell elkészítenünk. Ehhez használjuk a fa lapot, amit a nekünk szimpatikus színre festünk. Ezt követően a tükröt pontosan kimérve a lap közepére ragasztjuk.
Már csak a dekorálás van hátra, amihez érdemes beszerezni sörös vagy üdítős dobozokat. Ezeket szétvágjuk, majd kisimítjuk. Ezután egyforma méretű négyzeteket vágunk a dobozokból, amelyeket mozaikozáshoz hasonló módszerrel felragasztunk a falap keretére a tükör köré.

Az elkészült tükröt a falra rögzítjük, ami egészen biztosan egyedi darabbal gazdagíthatjuk a szobát.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása