Cipősdoboz Csocsó
2016. július 03. írta: ToyaHSW

Cipősdoboz Csocsó

ahr0chmlm0elmkylmkyzlmjwlmjsb2dzcg90lmnvbsuyri1ecfjsqulynwjdcyuyrlywd09uv2ngqvbjjtjgqufbqufbqufeueulmkzpekv0amhpv2zxb3o4owq3bkptas1jqnnpsln2vv9nbffds2dcjtjgcze2mdalmkzwb2v0ymfsc3blbdy1mhb4lmpwzw.jpg

Az esős napokon vagy a nyaralásokon előfordulhat, hogy a szobába szorulunk. Ekkor is érdemes tartalmasan eltölteni az időt, amihez nem árt néhány játék.
Ha ráununk az útra magunkkal vitt játékokra, akkor egy kartondobozból, néhány szívószálból (vagy hurkapálca/saslik pálcika), pár darab csipeszből és egy pingpong labdából nagyszerű mini csocsót varázsolhatunk pillanatok alatt.

Első lépésben érdemes egy cipős dobozt beszereznünk, de ennek hiányában valami hasonló karton doboz is megteszi. A dobozon egy kés segítségével vágjuk ki a kapukat, majd alakítsuk ki a tengelyek helyét.
Igyekezzünk pontosan dolgozni, amihez nem árt egy vonalzó. A ruhacsipeszekből lesznek a "játékosok", ezeket ki is dekorálhatjuk (arcok rajzolása, kedvenc csapatoknak megfelelő "mezek", stb.). Ha elkészültünk, akkor már csak a szívószálakból készült tengelyeket kell behelyeznünk az előkészített lyukakba és facsipeszeket rájuk  fogatva máris elkészült az eldobható csocsónk. A galériában ennél kicsit tartósabb darabokat is láthattok.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása