Úsztatható italhűtő
2016. július 13. írta: ToyaHSW

Úsztatható italhűtő

make-super-cheap-floating-beer-soda-pool-cooler_w654.jpg

Komoly pénzeket kérnek egy-egy úsztatható italhűtőért, ami nagyon jól jöhet a medencében, ha éppen hűtött italra vagy gyümölcsre vágyunk.
Természetesen ezt a hasznos nyári kiegészítőt magunk is elkészíthetjük otthon pár ezer forint és kb. egy óra szabadidő feláldozásával.

Első lépésben a szükséges anyagokat kell beszereznünk. Szükségünk lesz egy nagyobb dobozra (az se baj, ha kerekeken gurul és legalább 40 literes), egy szál DELTON PE CSŐSZIGETELÉS 9X48-as vagy hasonló méretben és spárgára vagy hosszabb gumiszalagra.
Először lemérjük a dobozunk oldalait (ez jelen esetben 59,5*39.5 cm. A csőszigetelésből ennek megfelelően vágunk 2 db 55 cm-es és 2 db 35 cm-es darabot.
Ezt követően a spárgát vagy gumiszalagot átfűzzük a levágott csőszigetelésen. Ha spárgával dolgoztunk, akkor a doboz oldalaihoz illesztjük a szigetelést és spárgával megkötjük azt arra ügyelve, hogy a dobozunk felső peremén ne tudjon átcsúszni a csőszigetelés.
Ha gumival dolgoztunk, akkor a csőszigeteléseken áthúzott gumi két végét össze is varrhatjuk. Ezt követően már csak fel kell húznunk a dobozunkra, ügyelve, hogy a levágott csőszigetelések a megfelelő oldalakra essenek.
Már csak egy kis jégre van szükségünk és tölthetjük is fel az úsztatható italhűtőnket italokkal vagy gyümölcsökkel.

Nincs más hátra mint a vízre bocsátás!

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása