Halloween fények a kertbe
2016. október 16. írta: ToyaHSW

Halloween fények a kertbe

hwgardendekor.jpg

A Halloween egyre inkább a gyerekek egyik kedvenc ünnepe, amikor beöltözve járnak csokiért és cukorkáért. Ez az Amerikában népszerű ünnep szépen lassan itthon is egyre nagyobb tért nyer.
Ha te is vársz gyerekeket és már kicsit unod a töklámpásokat, vagy egész egyszerűen egy kicsit el akarod dobni a kertet, akkor a most bemutatásra kerülő dekoráció is tökéletes megoldás lehet.

Az elkészítéshez szükség lesz néhány papírtörlő gurigára, egy tapétázókésre vagy egy hegyesebb ollóra, fekete festékre, cérnára/damilra és pár darab különböző színű világító rúdra.

Első lépésben a karton hengerekre szemeket rajzolunk. Mint a képen is láthatjátok, rögtön többféle változatot is készíthetünk, amit (tapétázó késsel vagy ollóval) kivágunk.
A hengereket lefestjük - dolgozhatunk matt fekete vagy más sötét festékkel, hogy az éjszakai látogatók csak a rémisztő szemeket láthassák a kertben.
A száradást követően már csak fel kell akasztanunk a hengereket a faágakra (pl. damil segítségével) vagy a megfelelő helyre helyezzük azokat és a világító rudakat elhelyezzük bennük.

Ezt követően már csak a gyerekeket kell várnunk csokival és cukorkával :)

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása