Star Wars virágcserepek a növényeknek
2016. november 08. írta: ToyaHSW

Star Wars virágcserepek a növényeknek

star-wars-garden-planters-featured.jpg

Természetesen egy gyerek szobájában is helye van a növénynek. Igaz nehezen fogadják el a nagyobb gyerekek a virágokat és locsolni biztosan nem fogják azokat, de könnyíthetünk a helyzetünkön ha megfelelő cserépben csempésszük be a szobába azt.
Ehhez ismét a Star Wars világát hívjuk segítségül, hiszen pár festékkel teljesen egyedi és különleges virágcserepet alkothatunk.

Az elkészítéshez szükségünk lesz arany, fekete és fehér spray festékekre, valamint sárga, kék, fekete, szürke és egy kevés piros festékre is.
Elsőként el kell döntenünk milyen figuráról szeretnénk megmintázni a cserepünket és ennek megfelelően sprayvel felhordani az alapszínt. Darth Vader - fekete, R2D2 - fehér, C3PO - arany, Rohamosztagos - fehér.
Az alapréteg száradását követően egy ceruzával érdemes felvinnünk a cserépre a figurára jellemző vonásokat. Szerencsére egyik esetben sem lesz nehéz dolgotok, ráadásul a képekről puskázni is tudtok.

Ezt követően már csak a színezés van hátra, amit ecsettel és festékkel végzünk el. A precízebbek maszkolhatnak vagy használhatnak vonalzót, de ha biztosnak érzitek magatokat, akkor segítségek nélkül is vállalkozhattok az egyenes vonalak meghúzására és a kifestésre.

A festékréteg száradását követően egy vékony lakk réteggel még esetlegesen lefújhatjátok az elkészült művet, ami a tartósságot biztosítja majd.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása