Karácsonyi dekoráció befőttes üvegből
2016. december 04. írta: ToyaHSW

Karácsonyi dekoráció befőttes üvegből

b2cebfd3a093a8fa6c058db4842c3b7a.jpg

Ismét egy hangulatos karácsonyi dekorációt szeretnék nektek ajánlani,aminek az elkészítése sem bonyolult feladat és akár ajándékba is adhatjátok a munkatársaknak, barátoknak.
Nem lesz szükség másra mint egy befőttes üvegre, egy arany festék sprayre, egy fekete filctollra, nyomtatott képre és egy teamécsesre.

Első lépésben a befőttes üvegünket festjük le vékonyan arany színűre. A száradást követően kinyomtatjuk a képet, amit szívesen látnánk dekorációként. Ehhez használhatjátok a Google képkeresőjét és a 'christmas silhouettes' kifejezést vagy a következő néhány kép közül választhattok:

Ha elkészültetek a kép nyomtatásával, akkor vágjátok körbe azt, majd henger formában illesszétek belülről a befőttes üvegetek oldalához.
Elvileg látszani kell a fekete-fehér nyomtatott képnek az üveg oldalán (ha véletlenül mégsem látszana, akkor a befőttes üveg belsejét világítsátok meg).
Már csak egy dolgunk van. A fekete akril filctoll segítésével átrajzolni a nyomtatott képet az üvegünk külső oldalára. Ha elkészültünk és megszáradt a munkánk, akkor már csak egy világító mécsest kell a befőttes üvegünkbe rakni és el is készült a hangulatos dekorációnk.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása