Diszkógömb használt CD-ből
2017. január 03. írta: ToyaHSW

Diszkógömb használt CD-ből

how-to-make-diy-disco-ball-with-old-cds-700x700.jpg

Igazság szerint a szilveszteri dekorációk között akartam veletek megosztani ezt a klassz diszkógömböt, azonban végül külön bejegyzést kapott.
Ez annak volt köszönhető, hogy a CD-k segítségével elkészített diszkógömbbel bármelyik party hangulatát fel tudjátok dobni. Az elkészítése rendkívül egyszerű és nem is költséges mulatság.

Az elkészítéshez néhány használt/rossz/felesleges CD-re vagy DVD-re lesz szükségünk, egy ragasztópisztolyra és egy hungarocell gömbre.
A hungarocell gömböt igyekezzünk gondosan kiválasztani méret szerint. Nem baj, ha két félből készültet választunk, akkor értelemszerűen ragasszuk azt össze.

A CD/DVD-ket olló segítségével vágjuk darabokra, majd igyekezzünk egyforma négyzetekre szabni azt. A gömbön alakítsuk ki az akasztót. Ehhez használhattok vékonyabb láncot vagy erősebb damilt is, amit csavarral vagy más megoldással rögzítetek. Ezt követően ragasztópisztoly segítésével rögzítsük a négyzeteket a gömb felületére.

Ha elkészültünk nincs más dolgunk, mint a buli helyszínén felszerelni a gömbünket és megfelelően megvilágítani azt. Garantált lesz a siker.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása