Természetes és érdekes tükör
2019. március 29. írta: ToyaHSW

Természetes és érdekes tükör

6a3810a31f19a16a60120aa85079d72f.jpg

A mai napon egy nagyon látványos és rendkívül egyszerűen elkészíthető ötletet szeretnék megosztani veletek, amivel egy kis természetességet csempészhettek be a lakásba.
Az elkészítéshez nem lesz szükség semmi másra mint egy 4-5 cm vastag kellően nagy átmérőjű farönk szeletre. Ha van az ismeretségi körötökben olyan, aki foglalkozik favágással, akkor pillanatok alatt készít nektek ilyen szeletet.
Ezen kívül már csak a barkácsáruházakban beszerezhető tükörfóliára lesz szükségetek.

Első lépésben a kapott farönk szelet egyik oldalát kell kellően egyenesre és simára csiszolni. Ha ezzel megvagytok, akkor érdemes egy vékony rétegben lelakkozni ezt a felületet, hogy az öntapadós tükörfólia megfelelően tapadjon majd a felületre.
A száradást követően a hátsó részbe 5-ös vagy 6-os fúróval fúrjatok be, de ne túl mélyen. Erre azért van szükség, hogy a falba vert szögre a tükröt fel tudjátok majd akasztani.
Ezután már csak a fólia felragasztása van hátra. Első lépésben egy négyzetet vágjatok ki és ezt ragasszátok fel a lakkozott felületre, majd a rönk szélét követve egy éles tapétázókéssel vagy szikével vágjátok körbe a tükörfóliát.

Ezzel el is készült a nagy mű, ami a lakás bármelyik részét feldobja majd nektek.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása