Kulcstartó anyák napjára
2020. április 25. írta: ToyaHSW

Kulcstartó anyák napjára

f723c880a3eec78a94f4c88bc728baeb.jpg

Hamarosan itt van az Anyák napja, amiről egyetlen gyereknek sem szabad megfeledkeznie. Ma egy egyszerűen elkészíthető és mégis nagyon kedves és személyes ajándék elkészítésére biztatunk benneteket.
Ezúttal kulcstartót fogunk gyártani, amihez nem is lesz szükség sok dologra, hiszen néhány fából készült golyóval, egy kulcskarikával, egy bőr szálra és a dekorációhoz néhány kifúrt fa golyóra és filctollra és ízlés szerint más dekorációhoz használt anyagokra.
A legfontosabb kellékeket bármelyik hobby dekor boltban beszerezhetitek fillérekért és így szinte azonnal munkához is láthattok.

A feladat rendkívül egyszerű, hiszen csak át kell fűzni a golyókon a bőrből készült szálat azokat rögzíteni egy csomó segítségével, hogy ne tudjanak leesni, majd a felfűzött golyókat egy kulcskarikára kell felhelyezni.
Persze a dekorációról sem szabad megfeledkezni, amihez tényleg kiváló ötleteket találtok a bejegyzéshez tartozó fényképeken.

Ezzel el is készült az Anyák napjára szánt meglepetés, aminek szerintem minden édesanya nagyon fog örülni és szívesen használja is majd.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása