Kallaxból ülőke - IKEA Hack
2023. szeptember 01. írta: ToyaHSW

Kallaxból ülőke - IKEA Hack

image1.jpg

Az IKEA bútorok népszerűsége töretlen a világban, ami a nagyszerűen kialakított és átgondolt tervezésnek köszönhető. Bár a bútorokat konkrét céllal és elképzeléssel alkotják az IKEA-nál, ennek ellenére az ötletes felhasználók új módokon is képesek egy-egy bútort életre kelteni. Ezt hívjuk IKEA Hacknek.
Most egy ilyen IKEA Hacket mutatok nektek, amihez egy egyszerű Kallax polcot használunk majd fel és ebből készítünk tökéletes ülő alkalmatosságot az előszobába vagy a lakás más részére.

Első sorban egy Kallax polcra lesz szükség, amit itt tudtok megvásárolni. A színt természetesen kiválaszthatjátok, de az átfestés is szóba jöhet ha a lakásotokba nem illik a bolt által forgalmazott színek egyike sem.
Ezt követően a polcot össze kell rakni és egy a polc tetejére egy megfelelő méretű és vastagságú habszivacsot kell vágni és az ízlésünknek megfelelő szövettel behúzni azt.
Miután ezzel elkészültünk a Kallax tetejére rögzítjük a szövettel borított habszivacsot és el is készültünk a sokoldalú ülőalkalmatosságunkkal.

A Kallax egyik jellemzője a sokoldalúan használható tároló rekeszek, amelyeket persze ebben az esetben is tudunk majd használni. Erre a célra kosarakat, de akár összerakható papír dobozokat is használhatunk majd, amelyeket a bútorral harmonizálóan díszíthetünk is.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása