Ikea Hack - Kenyértartóból kisasztal
2023. november 18. írta: ToyaHSW

Ikea Hack - Kenyértartóból kisasztal

4552f760-d583-11ec-bffa-60a43abb0e97.png

Az IKEA hackeknek se szeri, se száma. Ezek közül néhány érdekesebbet és egyszerűbben elkészíthetőt már mi is megosztottunk veletek. Ezúttal ismét a népszerű áruházlánc egyik termékéből a Magasin kenyértartóból készítünk egyedi és különleges bútort a lakásba.

A Magasin kenyértartó alapvetően egy viszonylag drága termék, ráadásul a projecthez minimum két darabra van szükség. Szerencsére a hazai aukciós oldalakon az eredeti ár töredékéért lehet vásárolni Magasin kenyértartókat, így érdemes szétnéznetek.
A kenyértartókból néhány csavar segítségével készíthetünk nyitható ajtóval rendelkező kisasztalt, amit akár az ágy mellé is tehetünk éjjeliszekrény gyanánt.
Ehhez a két kenyértartót rögzítsük egymáshoz a képen látható módon. Ezt követően ha akarunk rakhatunk rá asztallapot és lábakat is, majd tetszés szerinti színre le is festhetjük a kész bútort.

És ezzel lényegében elkészült az aprócska nyitható ajtókkal szerelt szekrény. Ügyesebbek akár polcot is gyárhatnak bele vagy akár négy kenyértartóból egy teljesen egyedi asztalt is készíthetnek maguknak.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása