Egyedi növényjelölő a kertbe
2017. március 24. írta: ToyaHSW

Egyedi növényjelölő a kertbe

garden-markers-2_1.jpg

Már tényleg menthetetlenül itt a tavasz, amikor érdemes már a kertben is tevékenykedni egy kicsit. Ezúttal az ültetést követően elhelyezett jelölőből szeretnék elkészítésre ajánlani nektek egy különlegesebb darabot.
Az elkészítéshez szükségetek lesz pár vékony, de erős ágacskára, egy kevés ragasztóra, színes fonalra és néhány darab minimum 20 mm-es üveglencsére.

Első lépésben az ágak egyik végét hegyezzétek ki, ami majd megkönnyíti a földbeszúrást. Ezt követően nyomtassátok ki a jelölőket, amelyekből néhány darabot találhattok a képernyő alján a galériában.
A jelölőket vágjátok körbe, majd az ékszerekhez is használt E6000-es ragasztóval rögzítsétek a képeket a lencsékhez. Hogy minden oldalról jól látható legyen a jelölőnk, ezért két lencsét össze kell illeszteni. Ezért mind a két lencsére azonos képet ragasszatok, majd ezt követően az E6000 segítségével illesszétek egymás a lencséket is.

A száradást követően egy ragasztópisztoly segítségével rögzítsétek a lencséket a fadarabok végéhez.
Már csak egy lépés van hátra, amihez a színes fonalra lesz szükség. Némi ragasztót kenjetek a faág felső részére, majd 2-3 cm hosszon tekerjétek azt be fonallal.
Így mindig jól látható lesz a jelölőtök, ami megkönnyíti a kerti munkát. Egyedi, különleges, mindenképpen érdemes elkészítenetek!

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása