Mécsestartó kövekből
2023. november 26. írta: ToyaHSW

Mécsestartó kövekből

1-candle-holder-1.jpg

Ezúttal egy igazán egyszerűen elkészíthető és rendkívül dekoratív mécsestartó elkészítésére bíztatlak benneteket. Ehhez nem lesz szükségetek másra mint egy nagyobb méretű fa, fém vagy üveg lapra, egy kevés festékre és egy ragasztópisztolyra.
Első lépésben különböző, de közel azonos méretű kavicsokat kell keresnünk. Ehhez ideális a vízpart, de bárhol akadhatunk szép kavicsra, amit feltudunk használni a mécsestartónk elkészítése során.

Miután beszereztük a kavicsokat következhet a dekorálás. Ehhez egyszerű festéssel különböző mintákat viszünk fel a köveinkre vagy egyszerűen különböző színűekre fessük azokat, ahogy a környezet megkívánja.
Miután megvagyunk a dekorálással érdemes a köveket lelakkozni, hogy a festés ne sérüljön meg semmitől.
Ezt követően jöhet az összeállítás. A kavicsokat szépen egymásra kell építenünk, amelyhez ragasztópisztolyt kell használni.
Az egész építményünket a fém vagy üveg alapra építjük fel, ami ad majd stabilitást a mécsestartónak. Az építés során arra érdemes figyelni, hogy az utolsó kő lapos legyen, ugyanis másképp a mécsesünk nem fog megállni a helyén.

Az építést befejezően elhelyezhetjük a lakás megfelelő pontján a fillérekből készített mécsestartónkat és meg is gyújthatjuk a tetején elhelyezett mécsesünket.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása