Okos tárolás a kamrában
2016. február 29. írta: ToyaHSW

Okos tárolás a kamrában

0004ec5d053123fb941157df196ab01f.jpg

A kamrai tárolás egyik okos megoldásáról már ejtettem szót a blogon, amit most egy újabb követ. A polcok sarkainál mindig bajban vagyunk, mivel ami leghátra kerül általában nehezen érhető el, sőt néha el is feledkezünk róla.
Egy huszárvágással és néhány kör alakúra vágott falappal megoldhatjátok ezt a problémát.
Mérjétek le a polc külső és belső széle közötti távolságot! Ettől egy kicsit kisebb sugárral ellátott köröket vágjatok ki falapokból, aminek a közepébe egy furatot kell fúrnotok. Nem kell megijedni, akár műanyag tálcákat is használhattok, amelyeket pár száz forintos áron beszerezhettek akár 32 vagy 40 cm-es méretben is mondjuk innen.
A polcokat helyezzétek el és ellenőrizzétek, hogy pontosan mértetek-e. Már nincs más dolgunk hátra, mint a tálca alá egy aprócska távtartót szerelni, hogy ne érjen hozzá a polchoz és könnyen forogjon. Ehhez használhattok apróbb fákat, amelyeknek a közepére lyukakat fúrtok, de a profibbak akár esztergáltathatnak is távtartókat (de ez akár lehet egy alacsonyabb üdítős vagy olajos flakon kupakja is, stb.)

Ha mindezzel megvagytok, már csak fel kell csavarozni a polcokat és belakni azokat. Így kaphattok (majdnem) pillanatok alatt könnyen hozzáférhető és helytakarékos tárolót.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása