Kis tálaló papírtányérból
2016. április 01. írta: Böbbenet

Kis tálaló papírtányérból

a59f813d9522e6305c0649f76ee9c277.jpg

 

Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy kellene egy nélkülözhető kistányér, doboz sütit/gyümölcsöt küldeni (úgy, hogy az edényt nem várjuk vissza), kirándulni megyünk és nyűg az üres edény, gyerekzsúr van és alapból sok a mosatlan, stb. ... ilyenkor jöhet jól a fenti DIY ötlet.

Akár egy teljesen sima, fehér papírtányér is tökéletes lehet hozzá, nagyszerűen fel lehet dobni (maradék) színes szalagokkal, madzagokkal, ezen túl pedig csak gépkapocsra/tűzőgépre/celluxra és ollóra van szükségünk (a pontosság kedvéért használhatunk vonalzót is). :)

A képen látható minta szerint bevágjuk a papírtányért (nagyobb méret esetén a szélét esetleg cikkcakk ollóval körülvághatjuk) a kívánt módon rögzítjük és körbekötjük szalaggal. A hajtás és bevágás alakjától függően készíthetünk négyzet vagy téglalap alapú tálalót is.

Annak megfelelően, hogy mit szeretnénk belerakni, béleljük ki szalvétával (nylon zacskóval/tortapapírral) és töltsük meg kedvünk szerint. Akár anyák napi meglepetés-muffinnak is tökéletes! :)

Hasonló elven használhatunk papír poharakat is apróságok csomagolására.

 Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása