Tárolószekrények ládákból
2016. április 17. írta: ToyaHSW

Tárolószekrények ládákból

wood-crate-bench.jpg

Már mutattunk be nektek almás ládákból készült bútorokat, amivel olcsón feldobhatjátok a lakást és a tárolást is nagyszerűen megoldhatjátok. Ez a bejegyzés nagy siker volt, így arra gondoltunk, hogy folytatjuk a sort és néhány újabb ötlettel lepünk meg benneteket.

Az almás ládákat néhány száz forintos áron be tudjuk szerezni, így még a festékek megvásárlását követően is olcsón tudtok DIY bútorokat készíteni.

A ládabútorok elkészítésénél az egyik legfontosabb dolog az előkészítés. Ne sajnáljuk az időt a csiszolásra és a festésre sem, mivel az ezekre a munkafolyamatokra fordított idő biztosan megtérül majd.
Ne feledjük, hogy ha színre festjük a ládákat, az alapozás elengedhetetlen kelléke a munkafolyamatnak!

Nézzük sorban ezúttal milyen új bútorokat tudunk összedobni "kis költségvetéssel" néhány almás láda segítségével.

1. Ha akad otthon egy-két darab bútorlap, akkor nagyszerű dolgokat alkothatunk a ládák segítségével. A bemutatott bútorok között többek között az íróasztal és a komód is ilyen.
Ezeknél a bútoroknál nagyon fontos a megfelelő szín kiválasztása és a ládák tökéletes rögzítése, amit néhány csavar segítségével oldhatunk meg.

2. Arra az esetre is van ötletünk, ha csak egy ládát sikerül beszerezni. Mindössze egy aprócska polcot kell beraknunk és máris kész a nagyszerű cipőtároló, amit párnával és kerekekkel varázsolhatunk még egyedibbé.

3. Ha több ládára sikerül szert tennünk, akár szekrényeket is készíthetünk. Nem csak a nappalit varázsolhatjuk egyedivé ládák segítségével, de a fürdőszobában és a gyerekszobában is egyszerűen megoldhatjuk a tárolást néhány vidám színben pompázó láda segítségével.
Az összefogatáshoz minden esetben használjunk csavarokat, sőt a kész ládabútort érdemes a falhoz is rögzíteni néhány tipli és csavar segítségével a nagyobb stabilitás érdekében.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása