Mindenes teniszlabdából
2016. április 21. írta: ToyaHSW

Mindenes teniszlabdából

942d3fa972be9cf51acda4ad2fe359f3.jpg

Ismét egy igazán érdekes és olcsón megvalósítható DIY ötletet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amit fiatalos lakásokban vagy gyerekszobákban nagyszerűen lehet használni.

Az elkészítéséhez nem lesz szükségünk másra, mint egy teniszlabdára, egy filctollra vagy hobby/kreatív boltokban található műanyag szemekre, a rögzítéshez csavarra és szükség esetén tiplire vagy öntapadó korongra.

Első lépésben a teniszlabdát egy késsel vagy egy fűrésszel bevágjuk egy darabon (közepétől kicsit lejjebb, majdnem a feléig). Ezt követően a filc segítségével a bevágás fölé orrot és szemeket rajzolunk vagy rögzítjük a műanyag szempárt és megrajzoljuk az orrot, majd az elkészült művet a falra felrögzítjük. Ez megoldható úgy is, hogy a labdát az tapadó koronghoz rögzítjük (pl. ragasztással) és úgy kerül a helyére. Ha ez nem lehetséges, akkor ki kell fúrnunk a labda "hátát", majd a száján keresztül csavarozzuk (ne felejtsünk el a lyuknál nagyobb méretű alátétet használni), a tipli segítségével.

A bevágásnak köszönhetően az aprócska labda "szája" tökéletesen alkalmassá válik levél, törölköző, kulcs, toll és egyéb apróságok tárolására és ráadásként vidám hangulatot kölcsönöz a helyiségnek is.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása