Sokoldalúan használható pizzás doboz
2016. április 27. írta: ToyaHSW

Sokoldalúan használható pizzás doboz

acbdf4dcc44838c82867fd4009ae8d40.jpg

Ha rendeltetek már pizzát, akkor egészen biztosan Ti is megszenvedtetek már a nehezen összehajtható kartondobozokkal, amik nagyon sok helyet foglalnak a szemetesben.
Ezeket a dobozokat nem érdemes egyből kidobni, hiszen egy kis ötletességgel, kreativitással (és kézügyességgel) nagyszerű dolgokat alkothatunk a kartonlapokból percek alatt DIY.

Ezúttal az elkészítés folyamatát nem írjuk le, hiszen az ötletek a fotók alapján nagyon egyszerűen megvalósíthatóak, csak néhány szóban, röviden:

- labirintus játék a gyereknek: néhány kartoncsík felragasztásával és vidám színek használatával pillanatok alatt készíthettek egy labirintust, amin a doboz mozgatásával kell végigterelni egy apró golyót.
Nehezítésként akár lukakat is vághattok az alsó kartonba, ahol a golyó ki is tud esni.

- repülőtér: ha a srácod odavan a repülőgépekért és sok apró repülőgépe van, akkor egy kis festék és egy műanyag pohár segítségével pillanatok alatt tudsz neki repülőteret varázsolni a kiürült pizzás dobozból. Élelmesebbek néhány LED segítségével még a kifutópálya világítását is megalkothatják.

- parkolóház: itt is egy kis festék, néhány WC-papír guriga és egy kis kézügyesség kell ahhoz, hogy a kisautók számára klassz, egyedi parkolóházat alkothass.

- futball pálya: kell egy kis festék, néhány szívószál és máris megalkottad az ideális asztali focit, amit a gyerekkel közösen ki is próbálhattok.

- társasjáték: hajtsd szét a dobozt, fesd fel a táblát, lásd el vidám dekorációval és esetleg egy számos pörgetővel és máris elkészült az ideális családi társasjáték.

- kép a falra: van néhány klassz címkéd, esetlen láttál néhány jó képet, akkor egyszerűen fesd le a pizzás dobozt, majd ragaszd fel rá az általad kiválasztott képeket és máris elkészült a nagyszerű dekoráció a lakásodba vagy konyhádba - kamaszok szobájába is ideális.

- torpedó: fogj két kiürült dobozt, rajzold be a torpedó táblát. Keress két filcet, helyezd el a hajóidat, amik szinte bármiből (tészta, csoki kocka) lehetnek és indulhat is a mindenki által ismert Torpedó.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása