Trónok harca trón kicsiben
2016. május 10. írta: ToyaHSW

Trónok harca trón kicsiben

tron1.jpg

Ha kedvelitek a Trónok harca sorozatot és már a sárkánytojás az asztalotokon vagy polcotokon díszeleg, akkor érdemes az különleges trón kicsinyített mását is elkészítenetek.
Viszonylag egyszerű és fillérekből megvalósítható dísztárgyról van szó, amihez szerencsére annyira nem is kell sok minden.

Szükségünk lesz:

  • Egy csomag Koktél szendvics kardra
  • Néhány vékonyabb bőr csíkra (ezt kreatív boltokban vásárolhatjátok meg)
  • Kicsit keményebb szivacsra (általában a műszaki eszközöket csomagolják ilyenbe)
  • Egy kevés festék sprayre (fekete színben)

Első lépésben a trónunk alap formáját alakítjuk ki, ami nagyon fog hasonlítani egy szék ülő és hátlapjára, annyi különbséggel, hogy itt az ülőlap egy részét mélyebben kell kialakítanunk.
Az elkészült trónt egy kör alakú vastag kartonra rögzítjük.
A következő lépésben a vékony bőr csíkokat kell elhelyeznünk. Igyekezzünk az ülőlapot és a karfát is beborítani a bőr csíkokkal. Ha elégedettek vagyunk a végeredménnyel, akkor már csak a kardokat kell elhelyeznünk a trónunkon.
Ehhez a kardok egy részének le kell vágnunk a markolatát.  Négy sort készítünk kifele álló markolatú kardokból, amelyek közül az egyik a trón hátoldalára, míg a másik a trón háttámlájára kerül rögzítésre ragasztással, a maradék két sort pedig a háttámlába szúrással alakítjuk ki.
Ezt követően a levágott markolatú kardokból készítünk két sort, úgy hogy a háttámlába szúrjuk azokat. Itt is ügyeljünk, hogy a pengék íves vonalat alkossanak.
Már csak a trón első részére és az oldalára kell néhány kardot elhelyeznünk ragasztással és lényegében elkészültünk.

Egy kis festéssel fejezzük be a munkát, aminek száradását követően elkészültünk az újabb Game of Thrones dísztárgyunkkal.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása