Egyedi tükör házilag 3.
2016. június 22. írta: ToyaHSW

Egyedi tükör házilag 3.

tukor.jpg

A tegnapi nap után egy újabb otthon elkészíthető tükröt szeretnék nektek ajánlani, amit ismét mondhatni fillérekből megvalósíthattok.
Szerencsére ezúttal sem kell komoly összeget befektetnetek, hiszen egy csomag szívószálra, egy ragasztópisztolyra, egy festéksprayre lesz szükségünk és persze egy használt kör alakú tükörre lesz szükségünk.

A megoldás nagyban hasonlít majd a korábban megismert faléces tüköréhez: a tükör átmérőjétől kicsit kisebb nagyságú falapon kialakítjuk a tervezett felfogatást, ezt követően a tükröt felragasztjuk rá. A következő lépésben a szívószálakat különböző méretűekre vágjuk és nagyság szerint a legkisebbel kezdve egyesével (ragasztópisztollyal) felragasztjuk a tükör hátsó oldalára. 
A munka végén egy gyönyörű napot formázó tükröt kapunk. A tükröt ebben az esetben is maszkoló szalaggal borítjuk be, majd (ha szükséges) ízlés szerinti színre fújjuk a szívószálakat.

Ennek a darabnak a legnagyobb előnye, hogy akár tükör nélkül üresen vagy egy fotóval is elkészíthetitek, mindenképpen szép dísze lesz majd a lakásnak.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

diy-drinking-straw-sunburst-frame-711x1024.jpg

süti beállítások módosítása