Fali tároló ágyrácsból
2016. július 19. írta: ToyaHSW

Fali tároló ágyrácsból

ikea-hack-sultan-lade-diy-regal-1-600x902.jpg

Az ágyrácsot általában a megszokott és mindenki által ismert funkciójában használjuk. Nem is gondolnánk, hogy milyen klassz tárolót készíthetünk belőle néhány kampó és pár perc munka segítségével.
Ha van felesleges ágyrácsunk vagy olcsón be tudunk szerezni egyet, akkor nagyszerűen fel tudjuk vele dobni a fürdőszoba, a nappali vagy a gyerekszoba falát is.

A kivitelezés roppant egyszerű. Be kell szereznünk két darab laposvas lemez pántot és ezt fel kell csavarozni az utolsó fa lécre az ágyrácson.
Ezt követően már csak meg kell keresni a megfelelő helyet a falon, ahova az ágyrácsot rögzítjük. Ezt követően még néhány "S" kampóra lesz szükség, amit szükség szerint mi magunk is meghajlíthatunk vagy megvásárolhatunk néhány száz forintért mondjuk itt.

A kampókra akaszthatunk szépen lefestett/dekorált konzervdobozokat, parafatáblát, virágtartókat, bögréket, kosarakat és más tároló eszközöket.
A rácsokra rakhatunk újságokat, könyveket vagy törölközőket.
A felhasználási lehetőségek száma szinte végtelen, így szinte a lakás bármelyik helyiségében kialakíthatunk üdítő és fiatalos tárolót egy ágyrács segítségével.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása