Karácsonyfadísz szívószálból
2016. november 21. írta: ToyaHSW

Karácsonyfadísz szívószálból

szivodisz.jpg

Néhány egyszerű otthoni tárgyból kiváló és teljesen egyedi karácsonyfadíszt készíthettek percek alatt. Ehhez nem lesz szükség másra, mint a néhány szívószálra, egy kábelkötözőre, egy darab szalagra és egy kevéske festékre.

Első lépésben  el kell döntetnünk mekkora díszt is szeretnénk készíteni. A díszünk átmérője a szívószál hosszának a fele lesz, így ennek megfelelően akár el is vághatjuk a műanyag csöveket.
Ha ezzel elkészültünk, akkor a szívószálakat fogjuk egybe és a kábelkötöző segítségével középen nagyon szorosan fogjuk össze azokat. Ezzel ki is alakítottuk a díszünk formáját.
Levágjuk a kábelkötöző felesleges részét és festékkel lefújjuk az elkészült díszünket. Használhattok arany, ezüst, piros, kék, stb festéket, sőt ha akarjátok száradás előtt egy kevés csillámmal is megszórhatjátok a díszt.

A tartósság érdekében egy kevés lakkal is érdemes fixálnotok a színt. A száradást követően egy szalagból elkészítitek az akasztót és máris használható a teljesen egyedi és törhetetlen karácsonyfadísz.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása