Édességből készült szánkó ajándékba
2016. december 02. írta: ToyaHSW

Édességből készült szánkó ajándékba

sleigh_finish.jpg

A munkahelyeken vagy az iskolában nem ritka dolog, hogy a barátok valami apró kedvességgel készülnek karácsonyra. Ezúttal egy tényleg vicces, érdekes és nem utolsó sorban édes ajándékot szeretnék nektek otthoni elkészítésre ajánlani.
Szánkót készítünk csokiból és nyalókából.

Szükségetek lesz néhány apróbb édességre, egy ragasztópisztolyra és egy kevéske díszítő szalagra az ajándékhoz.
A következő édességeket érdemes beszereznetek: 1 tábla KitKat csokoládé, két darab kampónyalóka, valamint 8-10 db apróbb csokoládé amelyek hosszúsága nem több mint a KitKat szélessége.

Első lépésben a szánkónk alsó részét készítjük el. Ehhez A celofánba csomagolt kampónyalókákat ragasztópisztollyal hozzárögzítjük a KitKat csoki alsó feléhez.
Ezzel el is készült a szánkónk, amire már csak apróbb csokikat kell felfogatnunk ajándéknak. Ehhez szintén a ragasztópisztolyt használjuk, aminek segítségével mint apró csomagokat helyezzük el a csokikat.
Már csak a díszítés van hátra, amihez szalagot használunk. Ezzel kötjük át a kis szánkót, amit végül egy masnival díszítünk.

Ízlés szerint a masni előtt akár celofánba is csomagolhatjuk a szánkónkat, ami egészen biztosan leveszi majd a lábáról az édesszájú munkatársunkat vagy barátunkat.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása