Dekoráció a szilveszteri bulira 2.rész
2016. december 28. írta: ToyaHSW

Dekoráció a szilveszteri bulira 2.rész

3ijq5xv90ghqyr80pm6650d22eedb255e.jpg

Folytatjuk a szilveszteri bulikhoz készült dekorációk bemutatását az oldalon. Ezúttal egy igazán érdekes ötletet osztunk meg veletek, amit bárki elkészíthet a neki tetsző változatban otthon, ez pedig nem más mint a Fogadalom fal.
A szilveszter egyet jelent a nagy fogadalmakkal is (amelyeket általában már január 1-én elfelejtünk). A fogadalom fal segít emlékezni és ráadásul nagyszerű ötlet a buli alaphangulatának megadásához (sőt, másnap is érdekes lehet :D ).

A fogadalom falat több megoldással is elkészíthetjük, ezeket igyekszem külön-külön bemutatni nektek.

Csomagolópapírból - Egy nagyobb csomagolópapírt rögzítsetek a falra, ahova a vendégek felírhatják új évi fogadalmaikat természetesen aláírással.
Ha minden vendég felírta a fogadalmát, akkor vágjátok fel a csomagolópapírt és távozáskor adjátok át a vendégeteknek a felírt fogadalmát.

Használt CD - Fessetek be a vendégek számával megegyező számú CD-t matt feketére, majd az érkezést követően mindegyikükkel írassátok rá egyre a fogadalmát lakkfilccel. A CD-ket egy kifeszített spárgára akaszthatjátok valamelyik falra és csipesszel tudjátok rögzíteni azokat, majd távozáskor átadhatjátok azt a vendégeteknek.

Fekete fotókarton - A kartonból egyforma négyzeteket vagy tetszőleges formákat vágjatok ki. A vendégek erre tudják felírni a fogadalmaikat, amelyeket egy spárgán csipesszel rögzítve tudtok tárolni és természetesen távozáskor átadni.

Kisebb borítékokat is adhatunk a vendégeknek, méretre vágott színes papírokkal - ezekre írhatják a fogadalmakat a házigazdával együtt, amiket üveg vázába (vagy nagyméretű, alkalomhoz illően dekorált befőttes üvegbe) gyűjthetünk. Vagy átadjuk távozáskor mindenkinek a saját borítékját vagy ha fix a társaság és 2017. szilveszterén is együtt ünnepel, vicces lehet 1 év múlva újraolvasni őket. 

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása