Tároljuk okosan a szemetzsákot
2017. március 01. írta: ToyaHSW

Tároljuk okosan a szemetzsákot

img_61011-1024x714.jpg

A most megosztott praktikus ötletünknek minden háztartásban helye van. Nagyon sokszor nem igazán találunk tökéletes helyet a szemeteszsákoknak, amit kb.1000 Ft-os ráfordítással meg is oldhatunk.
Általában a mosogató alatti konyhaszekrény az ideális hely az ilyen dolgok tárolására, ahol akár az oldalsó falra, akár az ajtóra elkészíthetitek a most bemutatásra kerülő tartót.

Az elkészítéshez összesen két karnistartóra lesz szükségünk, amit megvásárolhattok bármelyik lakberendezési boltban, de akár a Vaterán is.
Ha ezt beszereztük, akkor már csak egy rúdra lesz szükségünk. Ehhez lehet vékonyabb fa rúd az ideális, aminek átmérője olyan 6-8 mm, míg a hossza értelemszerűen bőven átérje a szemeteszsák gurigát. Mivel valószínűleg ezt is barkácsáruházban kell beszereznetek érdemes rögtön 1 méternyit vásárolni, amit otthon méretre szabhattok.
Az alapanyagok sikeres beszerzését követően már csak fel kell fogatnunk a kiválasztott helyre a két tartót. Ügyeljetek, hogy a szemeteszsák kényelmesen elférjen a tartók között.
Ezt követően már csak át kell dugnunk a rudunkat a szemeteszsák henger közepén és fel kell raknunk a tartóra. Ezzel meg is oldottuk a tárolást és ha szükségünk van egy zsákra, akkor egy mozdulattal letekerhetünk egyet.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása