Sarokpolc a gyerekszobába
2017. augusztus 29. írta: ToyaHSW

Sarokpolc a gyerekszobába

21150116_1951044331804610_7604626526706322568_n.jpg

Gondolom sokan küszködtök azzal, hogy az éppen aktuális bútor mennyire is illeszkedik majd a gyerekszoba hangulatába. Ha a könyvespolcnál elakadtatok, akkor egy nagyszerű és különleges megoldást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amihez a sarokpolcon kívül egy kevés barna és zöld festékre, valamint egy kevés hungarocell lapra lesz szükség.
A polcot állítsátok be a sarokba és gondosan rajzoljátok körbe. Ezt követően vegyétek ki a helyéről és a sarokba fessetek egy fát. A törzse tartson a polc tetejéig minimum és onnan induljanak az ágat, amelyekre aztán zöld lombkoronát festhettek.
Ha ezzel is elkészültetek már csak a dekorálás van hátra. A hungarocell lapból vághattok ki gyümölcsöket, madarakat, mókusokat vagy más növényeket vagy állatokat. Ezeket a hungarocell lapokat is gondosan fessétek le, majd ragasszátok fel az elkészült fára.
Ezt követően már csak a sarokszekrényt kell a helyére raknotok és el is készült az egyedi könyves sarok, ami egészen biztosan elnyeri majd a gyerek tetszését.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása