Ajtódísz Halloweenre
2017. szeptember 25. írta: ToyaHSW

Ajtódísz Halloweenre

halloweenajto.jpg

Lassan már itt van Halloween, így érdemes elgondolkodni a megfelelő díszítésen. Ezúttal egy viszonylag egyszerűen elkészíthető és nem túl drága ajtódíszt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amit 1-2 óra alatt otthon is elkészíthettek.

A munka megkezdése előtt szükség lesz a következő dolgokra.

Első lépésben a hungarocell koszorúalapot vesszük kezelésbe, amit lefestünk feketére. Amíg a festék szárad, addig foglalkozhatunk a koszorúnk más részeivel.
Ehhez a ping-pong labdákat kell elővennünk és a filctollakat. A filctollak segítségével szemeket rajzolunk a labdákra, majd a piros filctoll segítségével ereket rajzolunk a gömbökre. Így azt a hatást érjük majd el, mintha a szemek vérben forognának.
Ha elkészültünk a szemekkel, akkor ragasztópisztoly segítségével drótokat kell rögzítenünk a szemgolyók hátsó oldalára. Ezek segítségével tudjuk majd beszúrni a szemeket a hungarocell koszorúba.

Ha ez idő alatt megszáradt a festék, akkor folytathatjuk a koszorúval a munkát. A fekete boánkat egyenletesen elosztva feltekerjük a koszorúra és néhány helyen rögzítjük gombostű segítéségével azt.
Már csak egy lépés van hátra a szemek felhelyezése. A szemek a felragasztott drótok segítségével beszúrjuk a hungarocellbe. Ügyelni kell az elosztásra, hogy szépen nézzen ki a koszorúnk. Ha ezzel is elkészültünk, akkor készen is van a halloweeni ajtódíszünk, amit a megfelelő napon ki is akaszthatunk a gyerekek nagy örömére.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása