Mécsestartó halloweenre műanyag pohárból
2017. október 10. írta: ToyaHSW

Mécsestartó halloweenre műanyag pohárból

54a4c14d84547096765365d9e37c987b.jpg

Ezúttal ismét egy otthon is egyszerűen elkészíthető halloweeni dekorációt szeretnénk bemutatni nektek. Ezúttal egy mécsestartó elkészítését javasoljuk nektek, amihez tényleg csak néhány apróságra van szükség.
Első sorban kell néhány eltérő színű akril festék (narancs, zöld, fehér, fekete, piros, stb...), egy fekete filctoll és néhány darab műanyag pezsgős vagy borospohár
A poharakat elsőként gondosan zsírtalanítsátok le, majd a talpat és a nyakat fessétek be zöld színűre. Várjátok meg a száradást, majd folytassátok a narancssárga festékkel és fessétek be a kehely részt vele.
Ha ez is megszáradt, akkor lesz szükség a fekete filctollra, amivel a narancssárga részre halloween tökökről ismerős arcokat rajzolunk. Persze más figurákat is rajzolhatunk (szellem, múmia, zombi, frankenstein, stb...), itt teljesen szabadon engedhetitek a fantáziátokat - ráadásul ötleteket bőségesen találhattok a fotókon.
Ha ezzel is elkészültünk, akkor lényegében elkészült az egyedi mécsestartónk, amit úgy tudtok használni, hogy a kehely részre állítjátok a poharat és a talpnak az alsó részére rakjátok a mécsest.

Hangulatos dekorációja lehet minden lakásnak halloweenre néhány ezen a módon elkészített vicces mécsestartó.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása