Könnyen elkészíthető törölközőtartó
2018. szeptember 22. írta: ToyaHSW

Könnyen elkészíthető törölközőtartó

008a0f6c16a68626f6634b3b865c5672.jpg

A tiszta törölközők tárolása nem igazán egyszerű feladat egy apróbb fürdőszobában. Erre igyekszünk most megoldást mutatni nektek a fémből vagy fából is elkészíthető tartóval.
Az igazán egyedi megoldás még a szállásadók figyelmét is felkeltheti, hiszen elkészítése nem igényel különösebb tudást és nem is túl drága a megoldás.

Első lépésben azt kell eldöntenünk, hogy fával vagy fémmel szeretnénk dolgozni. Ha a fémet választjátok, akkor érdemes megfelelő védelemről is gondoskodni (festés), ugyanis a pára előbb-utóbb rozsda formájában megjelenik majd a fém elemeken.
Én a fából készült megoldást pártolom, mivel a fa valamivel természetesebb és barátságosabb anyag.
Az elkészítés nem túl bonyolult. A felcsavart törölközőket kell alapul venni a faanyag levágásához. Ennek megfelelően kell levágni a képen is látható darabokat.
Ezt követően érdemes sarokpántokkal egymáshoz rögzíteni a fa elemeket, majd az egészet lecsiszolni és lazúrral átkenni, hogy a megfelelő védelem itt is adott legyen.

Ezt követően már csak fel kell szerelnünk a falra az elkészült tartót - ideális helye lehet a mosógép felett, így helyet takaríthattok meg - és elhelyezni benne a feltekert törölközőket.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása