Halloween ajtódísz labdákból
2018. október 29. írta: ToyaHSW

Halloween ajtódísz labdákból

b495bcc163df3f1fbaf371956ad2f250.jpg

Ahogy közeledik a Halloween érdemes több figyelmet szentelni a dekorációra. Ha gyerekeket vártok vendégségbe, akkor mindenképpen jó már az ajtónál megfelelő hangulatot teremteni.
Ehhez kiváló lehetőséget biztosít a pingpong labdából készített ajtódísz, amit akár minden évben tudtok majd használni. 
Az elkészítéshez szükség van pingpong vagy hungarocell labdára, egy hungarocell dekorkarikára, ragasztópisztolyra és egy fekete filcre.
Első lépésben a labdákat a ragasztópisztoly segítségével kör formába rögzítsük egymáshoz. Lehetőség szerint több sorral dolgozzatok, így lesz szép a végeredmény. Nem fontos a mérnöki precizitás és a szimetria, de azért valamennyire figyeljetek oda a végeredményre. Ha hungarocell karikákkal dolgoztok, akár különböző méreteket is használhattok.
Ha ezzel a résszel elkészültetek, akkor jöhet a dekorálás amihez a legegyszerűbb filc segítségével szemeket rajzolni a gömbökre. A maximalisták itt is használhatnak mozgó dekor szemeket, amelyeket egyszerűen elég felragasztani.

Ha elkészültetek a dekorációval, akkor nincs más dolgotok mint az ajtóra akasztani az új díszt, ami egészen biztosan elnyeri majd a hozzátok érkező gyerekek tetszését.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása