Karácsonyi hangulat egy faládában
2018. december 03. írta: ToyaHSW

Karácsonyi hangulat egy faládában

faa3c888f526d1bbf6332134f62859eb.jpg

A mai bejegyzésben már egy kicsit előretekintünk karácsonyra és az ünnepekre. Egy igazán hangulatos és otthon is pillanatok alatt elkészíthető dekorációt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.
Az elkészítéshez nincs is szükség semmi másra, mint egy adventi koszorúra, néhány karácsonyi díszre és egy üres faládára.

A faláda szolgál majd a dekorációnk alapjául, így érdemes egy kicsit átcsiszolni és lazúrral átkenni mielőtt a dekorálásnak kezdenénk. Ha megszáradt a dekorációnk alapja, akkor jöhet a díszítés. Ehhez használhattok fenyőágakat, de akár zöld boa is szolgálhat alapul a dekoráláshoz.
Ha ez megvan, akkor különböző karácsonyi figurákat helyezhettek a zöld részbe, amelyek szinte bármilyen anyagból készülhetnek, de akár magatok is elkészíthetitek az ide szánt figurákat kemény kartonból. Ezután néhány karácsonyi gömböt rakhatunk a figurák fölé - az se baj ha világítós díszeket sikerül szereznetek.
Majd a dekoráció tetejére jöhet az adventi koszorú. Ha kültéren tervezik elhelyezni a díszítést, akkor érdemes ledes mécsesekkel megoldanotok az adventi gyertyákat.

Egészen biztosan minden vendégetek tetszését elnyeri majd ez a különleges kompozíció, amit fillérekből megvalósíthattok.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása