Egyedi ceruza készítése
2019. február 24. írta: ToyaHSW

Egyedi ceruza készítése

pencil-on-book.jpg

A mai napon egy rendkívül ötletes ajándéknak sem utolsó ceruza elkészítésére biztatunk benneteket. A viszonylag egyszerű megoldású és olcsón kivitelezhető ceruzával a gyerekek vagy a munkatársak, barátok napját is feldobhatjátok.
Az elkészítésre nem is lesz szükség annyira sok dologra. Kell egy tintasugaras nyomtató, néhány egyszerű ceruza és megfelelő ragasztószalag.

Ezeknek az eszközöknek a segítségével fogjuk előállítani az egyedi ceruzáinkat. Érdemes egy kicsit böngészni az internetet és pár rövid és tömör bölcsességet összegyűjteni.
Ezeket egy szövegszerkesztőbe kell beírni és a megfelelő betűmérettel kinyomtatni (itt arra kell ügyelni, hogy a betűméret ne legyen nagyobb mint a ceruza egy oldala).
Ha ezzel megvagyunk, akkor a ragasztószalagot rányomjuk a kinyomtatott papírra és csodák csodájára a szövegről a tinta egy része átragad a szalagunk ragasztós oldalára.
Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy a ragasztószalagot rányomjuk a ceruza nekünk szimpatikus részére és máris elkészültünk az egyedi ajándékunkkal.

Nagyon jó motivációs üzeneteket tudunk a gyerek vagy a barátok ceruzáira felvinni, de akár humoros feliratokkal is elláthatjuk az ajándékba szánt íróeszközöket.
Garantáltan senkinek nem lesz ehhez hasonló ceruzája az iskolában vagy az irodában :)

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása