Rend a konyhai fiókban
2019. november 24. írta: ToyaHSW

Rend a konyhai fiókban

best-and-efficient-space-saving-kitchen-organization-ideas-25.jpg

Biztosan nálatok is van egy olyan fiók a konyhában, amiben a ritkábban használt eszközöket tároljátok. Ezekbe a fiókokba folyamatosan kerülnek be a különböző eszközök, így rendet tartani benne elég nehéz.
Az ilyen fiókokban nyújthat megoldást, ha átlósan elhelyezett rekeszeket alakítotok ki, amihez különösebb tudás sem szükséges.

Bár az elválasztókat el lehet készíteni vastagabb és megfelelő merevségű kartonlapokból is, én mégis inkább azt javaslom használjatok erre a célra vékony fa lapokat.
Első lépésben azt javaslom mérjétek, hogy mennyi részre érdemes osztanotok a fiókot. Ezt nagyban meghatározza a tárolt dolgok mennyisége és nagysága.
Ha ezt sikerült felmérnetek, akkor a következő lépésben a megfelelő méretű fa lapokat vágjátok le. Ezeket ezt követően akár ragasztással, akár csavarozással is rögzíthetitek a fiók belsejében.

Ha ezzel is elkészültetek, akkor nincs más dolgotok mint a kipakolt konyhai eszközöket szépen visszapakolni és igyekezni megőrizni a rendet az átalakított konyhai fiókotokban is.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása