Rugós jégkorong játék DIY
2020. december 06. írta: ToyaHSW

Rugós jégkorong játék DIY

img_5153-1-1170x550_1.jpg

Manapság többször is találkozhattok az interneten a rugós jégkorong játék reklámjával Ti is, de ezt a játékot akár otthon is elkészíthetitek magatok is.
Ehhez nincs is szükség lényegében extra dolgokra. Az elkészítéshez szükségetek lesz néhány lécre, egy faroslemez lapra és egy gumipókra.

A játék mérete 40x50 cm-es lesz, de természetesen nagyobb vagy ettől kisebb változatban is elkészíthetitek azt. Első lépésben a keretet kell összeállítani ennek megfelelően.
A játéktér közepére kerül egy olyan léc amin egy rés található, ezt a keret összeszerelése után kell behelyezni középre. Miután ezekkel a részletekkel megvagyunk jöhet a játéktér alsó rész, amihez a faroslemezt kell használnunk majd.
A tábla alját érdemes a felszerelés előtt ellátni a megfelelő dekorációval, amire számtalan ötletet találhattok az interneten. Miután a dekorálással elkészültünk a faroslemezt hozzá szögelhetjük a kerethez.
Ezután még a gumit kell elhelyeznünk a térfeleken. A megfelelő feszességű gumik rögzítéséhez átfúrjuk a keretet, majd egy csomóval rögzítjük a gumipók egy darabját úgy, hogy az ne tudjon átcsúszni a furatokon.

Még a korongokról kell gondoskodnunk, amelyeket több helyen is találhattok az interneten (Fa játékalkatrész - korong 25mm-es barna) .
Miután a korongokról is sikerült gondoskodnunk jöhet a játék, ami a gyerekek számára igazán élvezetes lehet, de akár felnőttek is beszállhatnak nyugodtan.
A feladat annyi, hogy az összes korongot át kell juttatnunk a játék során az ellenfél térfelére.

Jó szórakozást nektek!

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása