Karácsonyi dekoráció parafadugóból
2016. november 25. írta: ToyaHSW

Karácsonyi dekoráció parafadugóból

d5e9d7c61af532356bc58ec529fbc0ba.jpg

A karácsonyhoz hozzátartoznak a hangulatos dekorációk is. Ha erre nem akartok nagyon pénzt áldozni vagy egyszerűen szívesebben készítetek ilyesmit családi körben, akkor most bemutatásra kerülő parafadugóból készült dekorációkat nektek találták ki.
Az elkészítéshez nincs is szükség semmi különlegességre, Kell parafadugó (amit a háztartási boltokban beszerezhettek), kenhető ragasztó, csillámpor és egy kevés díszítésre alkalmas szalag.

Első lépésben találjuk ki a formát, amit karácsonyi dekorációnak szánunk. Választhatunk fenyőfát, hópihét vagy éppen amit stílusosnak gondolunk.
Első lépésben a dugókból próbáljuk meg kialakítani a megfelelő formát. Ha sikerrel járunk, akkor már csak össze kell ragasztanunk a dugókat.
A legfelső dugóra minden esetben rakjunk szalagot, amivel felakaszthatjuk vagy egyszerűen csak feldobhatjuk a kész munkánkat.
Ha asztali dekorációnak szánjuk a díszünket, akkor érdemes a talp megfelelő kialakítását is megoldanunk dugókból.

Ha mindennel elkészültünk és a ragasztó is megszáradt, akkor már csak a dekorálás van hátra. Ehhez érdemes festéket és csillámport használnunk, amivel teljesen egyedivé és hangulatossá tehetjük a díszünket.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása