Meglepetés tojás a locsolkodóknak
2019. április 15. írta: ToyaHSW

Meglepetés tojás a locsolkodóknak

easter_egg_classroom_be_active.jpg

Egyedi kézzel készített ajándékkal kedveskedhetnek a hölgyek a locsolóknak, ha elkészítik az általunk ajánlott kis meglepetés tojást.
Az alapanyag szükséglet lényegében néhány darab hobby boltban megvásárolható szétnyitható műanyag tojás, egy fekete filctoll és néhány apróbb édesség, hogy a locsolók ne csak kedves üzenettel távozzanak tőlünk.
Első lépésben a tojásokat érdemes beszerezni. Ahogy említettem erre a környéken található hobby boltok a legalkalmasabbak, de online is vásárolhattok 12 db-os csomagban ilyen tojásokat pár száz forintos áron.

Ha megvannak a tojások, akkor érdemes ügyesen összekeverni a színeket. Az egyszínű tojások kicsit unalmasak, így feldobhatjátok azokat.
Ezt követően már csak üzeneteket kell írni a tojás alsó és felső felére is a filctollal. Itt tényleg a képzeletetekre kell hagyatkoznotok, valamint nem árt valamennyire ismerni a locsolóitokat.
Ha elkészültek az üzenetek, akkor már csak megfelelő tartalommal kell megtölteni a tojásokat. Ez lehet egyszerű cukorka, csoki vagy valami egyedi ajándék is.
Egészen biztosan nagy siker lesz az egyedi húsvéti tojás a rokonok, a barátok, az ismerősök és a munkatársak körében is.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása