Tárolós polc egyszerűen
2016. február 28. írta: ToyaHSW

Tárolós polc egyszerűen

mail-organization.jpg

Fából készült irattartókkal és egy gyalult deszkával nagyszerű és egyedi polcot készíthettek otthon akár Ti is. Első lépésben fontos eldöntenetek, hogy milyen hosszú polcot szeretnétek és ehhez mennyi irattartót.
Mivel a fából készült irattartó nem olcsó mulatság, így érdemes használt cikkekkel foglalkozó oldalakon nézelődni (itt akár 700 Ft/db áron is lehet szerezni) vagy az Emberbarát Alapítvány oldalán megvásárolni (900 Ft/db) a szükséges mennyiséget.
Ezt követően már csak a polc méretét kell eldöntenetek és megvásárolnotok - az 1.8x25x80 cm-es polc az Obiban 1000 Ft-ért megvásárolható már.

Ha minden megvan, akkor helyezzétek el az irattartókat a polcon egyenlő távolságra és csavarozzátok össze a polccal azokat..
Az irattartók fal felé eső részére fúrjatok 1-1 furatot. Ezeken a furatokon át rögzítjük majd később a falhoz a polcunkat. Az összecsavarozott tárolós polcunk maradhat natúr, de akár lakkozhatjátok. lazúrozhatjátok vagy festhetitek is azt.

Természetesen ez csak egy alap polc. Akár polcrendszereket, akár kulcstartóval bővített előszobai polcot pillanatok alatt varázsolhattok belőle. Csak a képzelet szab határt az ötleteknek.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk!

süti beállítások módosítása