Telefon támasztó és kulcstartó
2018. november 11. írta: ToyaHSW

Telefon támasztó és kulcstartó

09f758864d02e689ad4044f70ad8ba15.jpg

A mai napon egy nagyon praktikus és egyszerűen elkészíthető kulcstartó elkészítésére biztatunk benneteket.
Sok esetben jó lenne ha letudnánk támasztani egyszerűen és gyorsan a telefonunkat, de ehhez éppen nincs kéznél semmi. Erre kínálunk most nektek megoldást az egyedi kulcstartóval, aminek elkészítése egyáltalán nem bonyolult feladat.
Szükségünk lesz egy darab fára, aminek mérete kb. 10x30x50 mm-es (persze a méreteket tetszésetek szerint módosíthatjátok is), ezen kívül kell egy kulcskarika lánccal és csavarral (ez utóbbit innen beszerethetitek).

Első lépésben a fába a képek alapján két bevágást kell elkészítenünk. Ehhez használhattok lombfűrészt, de akár egy reszelővel is kitudjátok alakítani a bevágásokat.
Ezt követően érdemes egy telefonnal tesztelni, hogy sikerültek-e a bevágások. Ha mindent rendben találtok, akkor egy fúró segítségével alakítsátok ki a fa szélére a karikához szükséges furatot, majd tekerjétek be a karikát a helyére.
Ízlés szerint díszíthetitek is a kulcstartót égetéssel vagy más módon, de az is jó megoldás ha egyszerűen lelakkozzátok vagy lazúrral átkenitek.

A száradás után máris használatba vehetitek az új kulcstartótokat, amit akár telefon támaszként is tökéletesen tudtok majd használni.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása