Ajándékok Anyák napjára
2020. május 01. írta: ToyaHSW

Ajándékok Anyák napjára

319b271ef595fed92d52f93ecc73632d.jpg

Az elmúlt években megosztottunk veletek az oldalon már néhány nagyszerű ötletet, amivel az édesanyákat tudjátok meglepni Anyák napján.
Mivel úgy gondoltuk minden ötletünk érdekes volt, így most egy kicsit visszatekintünk a múltba és az elmúlt évek néhány ötletes DIY ajándékát felidézzük nektek.

Vágjunk is rögtön a közepébe!

anyaknapja.jpg Talán emlékeztek még néhányan erre a fényképekkel és színes szalaggal díszített virágcserépre, amihez lényegében csak pár dologra volt szükség.
Ha van otthon nyomtatótok, egy kevés decoupage ragasztótok, akkor már érdemes ezt az ajándékot elkészítenetek anyáknapjára.

Az elkészítés pontos menetét ezen a linkken találhatjátok, míg további virágcserepes ötletekért ide kell kattintanotok.

 

painted-rock-photo-holders_1.jpgÚgy két éve volt amikor a kövekből és kavicsokból készítettünk szuper papírnehezékeket és fényképtartókat Anyák napjára.
Ha akkor nem valósítottátok meg ezt a nagyszerű ötletet, akkor talán most érdemes belevágnotok.

Az elkészítés pontos menetét ezen a linkken találhatjátok.

mothers-day-gift-for-grandmother-6-of-6-2.jpgPersze az igazán klasszikus ötlet Anyák napjára a képkeret, amit számtalan egyedi ötlettel feldobhattok.
Ehhez is adtunk nektek tippeket az elmúlt években és szerintem ha akkor nem készítettétek el ajándékba a képkeretet, akkor most talán érdemes egy ilyen meglepetéssel előállnotok.

A részleteket ezen a linkken találhatjátok.

Kövessetek a Facebookon és saját DIY munkáitokat osszátok meg velünk! 

süti beállítások módosítása